Magyar foci bajnokok ligája

A Fradi edzője nem tartja reálisnak a 6-1-es különbséget

fradi.hu
fradi.hu

A Ferencváros Myrto Uzuni mesterhármasával 3-1-re legyőzte idegenben a koszovói Prishtinát, így kettős győzelemmel, 6-1-es összesítéssel jutott tovább a Bajnokok Ligája-selejtező második körébe, ahol majd a litván Zakgiris lesz az ellenfele.

Kapcsolódó
Myrto Uzuni mesterhármasával nyert a Ferencváros Koszovóban
Pocsék első félidő után összeszedte magát a Fradi.

Peter Stöger, a Fradi vezetőedzője a meccs után (melyen egy magyar játékos, a kapus Dibusz Dénes volt kezdő) azt mondta, egyáltalán nem volt könnyű dolguk. Bejött, amire számított, sokat kockáztatott az ellenfél, emiatt többet is támadott, de aztán fokozatosan vették át a mérkőzés irányítását, kontrollálták a játékot.

„Egy kicsit meglepett minket az elején az ellenfél letámadása. Több hosszú labdával, mélységi passzal kellett volna operálnunk, a rövid átadásokkal csak lehetőségeket teremtettünk nekik.

Egyáltalán nem tartom reálisnak a 6-1-es különbséget, mert a Prishtinának is megvoltak a helyzetei és emiatt a végeredmény nem mutatja feltétlenül objektívan a párharc képét.

Ugyanakkor mi voltunk a jobbak, de a következő körben még komolyabban kell vennünk az ellenfelünket, mert sokkal több kell tőlünk, de azt mondhatom, ezt is tesszük majd” – idézi Stögert a fradi.hu.

Uzuni így értékelt:

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik