Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Magyar foci sport

Kiderült, hol futballozik az új szezonban Dzsudzsák Balázs

A DVSC kedden szerződést hosszabbított a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázzsal.

A klub hivatalos honlapja szerint bár a magyar sajtó több csapattal is hírbe hozta, Dzsudzsák Balázs Debrecenben folytatja pályafutását. A saját nevelésű középpályás tavaly szeptemberben tért vissza a klubhoz, az NB II-ben bajnoki címhez és feljutáshoz segítette a csapatot, kedden pedig újabb egy évre elkötelezte magát.

„Abszolút érzelemmel csinálom ezt az egészet, hidegrázós a pillanat” – nyilatkozta a klub honlapjára feltett videóban, ahol szerényen csak annyit mondott:

Jöttem, láttam és megnyertük az NB II-t.

Hozzátette, tavaly közel 13 év után tért haza, de nem az első osztályba, ezért most nagyon izgul, hogy milyen az élvonal.

„Más célokkal és erővel vágok bele az új szezonba. Sikert sikerre szeretnénk halmozni.”

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!