Magyar foci

Története legjobb eredményét érte el a Kisvárda, mégis távozik az edző

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Története legjobb NB I-es helyezését érte el a Kisvárda, amely az ötödik helyen zárt, a klub mégsem hosszabbít a csapat edzőjével, Supka Attilával.

„Tisztáztuk az esetleges jövő évi igényeket és feltételeket, és abban maradtunk, amennyiben Supka Attilának van lehetősége tovább- és feljebb lépnie, akkor azt most ki kell használnia. Ezzel szemben úgy érezzük, klubunk helyzete stabilizálódott, viszont pénzügyi területen a lehetőségeink határán vagyunk, ettől többet nem tudunk a csapatra áldozni.

Emiatt és a közép- valamint hosszútávú terveink miatt is nagyobb létszámban szeretnénk a keretben látni a fiatal futballistákat. Ezért úgy ítéltük meg, hogy a fiatal játékosok képzésében jártasabb stábot szeretnénk alkalmazni

– indokolta a meglepőnek ható döntést a Kisvárda honlapján Révész Attila sportigazgató.

Révész azt is hozzátette, tisztában van azzal, hogy az irányváltással csorbát szenved az a fajta sikeresség és stabilitás, ami az előző idényben jellemezte a csapatot. Supka tavaly nyáron lett a csapat edzője, és a Kisvárdával a Magyar Kupában is történelmi eredményt ért el, mivel egészen az elődöntőig jutott, ahol 1-0-s vereséget szenvedett a később győztes Újpesttől.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik