Magyar foci

A Fradi-játékosok csukott szemmel is teljesítették az elképzeléseit

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Szerhij Rebrovot, a bajnok Ferencváros vezetőedzőjét választották a vasárnap befejeződött labdarúgó NB I 2020-21-es idényének legjobb edzőjévé. Az ukrán szakember irányításával a zöld-fehérek sorozatban harmadszor végeztek az élen, ráadásul a szezonban a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutottak.

Kapcsolódó
Négy játékos is elhagyja a bajnok Ferencvárost
Isael, Heister és Skvarka sem marad a zöld-fehéreknél.

Az M4 Sporton rendezett RangAdó-díjátadón a tréner elmondta, egyértelműen ez volt a legnehezebb idénye, hiszen a koronavírus-járvány miatt főként zárt kapus mérkőzéseket rendeztek, és a szurkolók hiányában nem volt könnyű motiválni a játékosokat a maximális teljesítményre.

Hozzátette, szerencsére a futballistái az elmúlt évek alatt már megtanulták, mi az, amit elvár tőlük, és elképzeléseit csukott szemmel is tudják teljesíteni.

Rebrov köszönetet mondott a klubvezetésnek, amiért lehetővé tette egy olyan keret kialakítását, amelyben folyamatos volt a versenyhelyzet a futballisták között minden poszton.

Az MTI beszámolója szerint az élvonal legjobb játékvezetőkének járó elismerést – a Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottságának döntése értelmében – Bogár Gergő vehette át, míg az NB I felfedezettje Schön Szabolcs lett az MTK-ból, aki a következő szezont már az MLS-ben érdekelt FC Dallas csapatában kezdi meg.

Olvasói sztorik