F. BELGA PHOTO YORICK JANSENS
Magyar foci sport

„Rendkívül nehéz elbúcsúznom egy álomtól” – visszavonul a Rapid magyar légiósa

Hivatalosan is bejelentette visszavonulását Szántó Tamás, a Rapid Wien magyar labdarúgója, aki súlyos térdsérülése miatt 25 évesen fejezi be az aktív játékot.

„Mint néhányan közületek már tudják, eljött az ideje, hogy bejelentsem, befejezem a pályafutásomat. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy ebben a klubban játszhattam, és nagyon különleges az a majdnem tizenegy év, amelyet a Rapidnál töltöttem. Teljes hálával fogok emlékezni azokra, akik elkísértek engem ezen az úton, és mindig hittek bennem.

Nemcsak kollégákat találtam, hanem valóban életre szóló barátokat is szereztem

– írta közösségi oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tamas Szanto (@tomiszanto) által megosztott bejegyzés

„Rendkívül nehéz elbúcsúznom egy olyan álomtól, amely olyan emberré tett, aki most vagyok. Sajnos álmomat nem sikerült teljes mértékben teljesíteni.

Bízom benne, hogy a focihoz fűződő különleges kapcsolatom sohasem válik semmissé, és remélem, hogy mindazt, amit a Rapidtól kaptam, képes leszek a jövőben visszaadni, még ha nem is játékosként.

Az 1996. február 18-án született középpályás 2010-ben Sopronból került a Rapid Wien akadémiájára, ahol 18 évesen profi szerződést kapott.

Összesen 46 tétmérkőzésen szerepelt a Rapid első csapatában és öt gólt szerzett, de 2018 óta térdsérülése miatt nem játszhatott.

A klub bejelentése szerint Szántó még mindig tele van energiával, így továbbra is számítanak rá, és az akadékimánál fog dolgozni.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!