Magyar foci

„Rendkívül nehéz elbúcsúznom egy álomtól” – visszavonul a Rapid magyar légiósa

F. BELGA PHOTO YORICK JANSENS
F. BELGA PHOTO YORICK JANSENS

Hivatalosan is bejelentette visszavonulását Szántó Tamás, a Rapid Wien magyar labdarúgója, aki súlyos térdsérülése miatt 25 évesen fejezi be az aktív játékot.

„Mint néhányan közületek már tudják, eljött az ideje, hogy bejelentsem, befejezem a pályafutásomat. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy ebben a klubban játszhattam, és nagyon különleges az a majdnem tizenegy év, amelyet a Rapidnál töltöttem. Teljes hálával fogok emlékezni azokra, akik elkísértek engem ezen az úton, és mindig hittek bennem.

Nemcsak kollégákat találtam, hanem valóban életre szóló barátokat is szereztem

– írta közösségi oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tamas Szanto (@tomiszanto) által megosztott bejegyzés

„Rendkívül nehéz elbúcsúznom egy olyan álomtól, amely olyan emberré tett, aki most vagyok. Sajnos álmomat nem sikerült teljes mértékben teljesíteni.

Bízom benne, hogy a focihoz fűződő különleges kapcsolatom sohasem válik semmissé, és remélem, hogy mindazt, amit a Rapidtól kaptam, képes leszek a jövőben visszaadni, még ha nem is játékosként.

Az 1996. február 18-án született középpályás 2010-ben Sopronból került a Rapid Wien akadémiájára, ahol 18 évesen profi szerződést kapott.

Összesen 46 tétmérkőzésen szerepelt a Rapid első csapatában és öt gólt szerzett, de 2018 óta térdsérülése miatt nem játszhatott.

A klub bejelentése szerint Szántó még mindig tele van energiával, így továbbra is számítanak rá, és az akadékimánál fog dolgozni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik