Légiósok

„Szántó már bizonyította, hogy a legmagasabb szinten is képes játszani”

A Rapid Wien sportigazgatója és vezetőedzője is nagyon elégedett a magyar játékossal.

Ahogyan arról honlapunk korábban beszámolt, a Rapid Wien tehetséges magyarjával, Szántó Tamással 2021-ig szerződést hosszabbított klubja. A bécsiek hivatalos honlapjának a sportigazgató, Andreas Müller és a vezetőedző, Mike Büskens is elégedetten nyilatkozott az új kontraktusról és honfitársunkról.

– Nagyon örülünk, hogy sikerült megkötnünk Tamással az öt évre szóló szerződést. A mi utánpótlásunkból jött fel, és ő jelenti az új generációt a csapatnál, az idei szezonban megmutatta, mekkora potenciál van benne – nyilatkozta Müller a magyarról, aki 15 éves korától végigjárta a Rapid utánpótláscsapatait.

– Nagy jövő előtt áll, ha ilyen ütemben halad előre – ezt már a vezetőedző tette hozzá. – Már eddig is igazolta, hogy a legmagasabb szinten is képes játszani. Örömteli, hogy bennünket választott, és velünk képzeli el az útját – mondta Büskens.

A hosszabbításról természetesen maga az érintett, Szántó Tamás is beszélt a hivatalos honlapnak.

– Nagyon jól érzem magam a Rapidnál. Óriási megtiszteltetés számomra, hogy ettől az idénytől lehetőséget kaptam a felnőtteknél, továbbra is azon leszek, hogy a legjobbamat nyújtsam, és a csapat segítségére legyek – bizakodott a 20 éves támadó középpályás.

Olvasói sztorik