Magyar foci

A Diósgyőr edzője: Nehéz mit mondani, ha 2-3 olyan csatárod van, aki egy gólt sem lőtt tavasszal

Vajda János / MTI
Vajda János / MTI

Már nem a saját kezében van a Diósgyőr sorsa, miután az NB I utolsó helyen álló csapat 0-0-s döntetlent játszott az utolsó előtti fordulóban az Újpest ellen.

Kapcsolódó
Az Újpest megmenekült, a Diósgyőr viszont lehet, most esett ki
Vasárnap megpecsételődhet a DVTK sorsa.

A meccs után Zoran Zekic, a DVTK edzője azt mondta, nagy volt a nyomás a csapaton, és úgy érezte, akár már 20 perc után is cserélhetett volna a gyenge teljesítmények láttán.

„Néha jó játék nélkül, egy egyéni villanással is lehet meccset nyerni, de most ez is hiányzott. Az egész bajnokság során ez a legnagyobb problémánk, sokszor 3-4 helyzet sem volt elég a gólszerzésre.

Nehéz mit mondani arra, hogy két-három olyan támadó is található a keretben, aki egy gólt sem lőtt egész tavasszal. A klubvezetéssel nem beszéltünk még a személyes jövőmről, de jelenleg a klub és a csapat sorsa a legfontosabb

– nyilatkozta a horvát edző.

Végignézve a keret tagjain, a szerb Stefan Drazic és az albán Odise Roshi is magára veheti Zekic mondatait, mert előbbi mind a négy idénybeli gólját 2020-ben szerezte, míg Roshi még nem volt eredményes az NB I-ben.

A Diósgyőr az utóbbi években többször is pengeélen táncolt, most viszont már nehéz lesz megmenekülnie, mert ha a Honvéd vasárnap nyerni tud a már kiesett Budafok ellen, akkor a miskolciak jövőre a másodosztályban szerepelnek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik