rakoczifc.hu
Magyar foci sport

„A tavasszal nem nekem kell elszámolnom” – Várhidi Péter végleg befejezheti az edzősködést

Kedden menesztette edzőjét, Várhidi Pétert a labdarúgó NB II, 18., kieső helyén álló Kaposvári Rákóczi csapata.

Kapcsolódó
Szerződést bontott Várhidi Péterrel a Kaposvár
A korábbi szövetségi kapitánnyal is csak kieső helyen áll a Rákóczi.

A korábbi szövetségi kapitány a Csakfocinak adott interjút, amelyben elárulta, az Ajka elleni bajnokin elszállt az agya, kiállították, ezért inkább félreáll, hogy legyen edzője a Kaposvárnak. A válás közös megegyezéssel történt, Várhidi azonban így foglalta össze a történteket:

Nézzük a tényeket: a 19. helyen vettem át a csapatot, feljöttünk a 11. pozícióba, utána a vírus miatt elbuktunk három meccset. Ami pedig tavasszal történt, azzal nem nekem kell elszámolnom.

A Csakfoci szerint Disztl László másodedző vezeti majd a DEAC elleni bajnokin a csapatot, ami pedig Várhidi Pétert illeti, a 62 éves szakember talán sosem lesz már újra edző.

„Az biztos, hogy sokkal jobban meggondolom majd, hogy milyen ajánlatot szabad elfogadni és milyet nem, de azt sem zárom ki, hogy nem fogok már edzősködni” – mondta.

Várhidi 1992 óta foglalkozik utánpótlás- és felnőttkorú csapatok edzésével, az elmúlt 29 évben szinte mindig volt valamilyen megbzása.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!