Magyar foci

„Amikor megtudtam, hogy nem mehetek az Eb-re, szinte egész este sírtam”

David Ramos/Getty Images
David Ramos/Getty Images

A magyar labdarúgó-válogatott középpályásának, Kalmár Zsoltnak elszakadt a külső oldalszalagja, ezért lemarad az Európa-bajnokságról, derült ki szombaton késő este.

Kapcsolódó
Kalmár Zsolt sérülése súlyosabb a vártnál, lemarad az Európa-bajnokságról
Súlyosabb a középpályás sérülése, mint elsőre gondolták.

Az Andorra elleni világbajnoki selejtezőn megsérülő játékos a dunaszerdahelyi focicsapat a klub honlapján mesélt róla, hogyan derült ki, hogy lemarad a tornáról.

„Új MRI-vizsgálat kellett, mert a sérülés után vérömleny keletkezett, így az első felvételen nem látszódott jól a sérülés terjedelme. A szombati MRI-vizsgálat már pontosan a sérülés helyére volt irányítva és sajnos kimutatta, hogy nem jó a helyzet, és valószínűleg műtét vár rám.

Őszintén bevallom, amikor megtudtam a hírt, nagyon rosszul esett. Szinte egész este sírtam. Mindenki, aki ismer, az tudja, mennyi munkát és időt tettem abba, hogy kiváló állapotban legyek, és kijussak az Európa-bajnokságra. Sajnos egy ilyen szerencsétlenség miatt ez az álom most szertefoszlott. Nehéz időszak ez számomra, de érzem a családom és a mellettem lévő emberek támogatását”

idézi a DAC Kalmárt.

A magyar középpályás egyébként nem először szenved komoly sérülést, 2019-ben a szlovákok elleni Eb-selejtező előtt esett át térdműtéten.

Olvasói sztorik