Mohos Márton / 24.hu
Magyar foci sport

Megbánó magatartása miatt enyhítették Bognár György eltiltását

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzésre csökkentette Bognár György, az OTP Bank Ligában hetedik Paksi FC vezetőedzőjének eltiltását.

Az MLSZ honlapjának indoklása szerint a FEB a szakember beismerő vallomása, valamint megbánó magatartása ismeretében határozta meg a büntetés mértékét.

Bognárt még március 9-én, a Mezőkövesd elleni mérkőzés után tiltotta el az MLSZ öt találkozóra, miután a 93. percben kapott sárga lapos figyelmeztetése után sértő kifejezést használt a játékvezetőkre, ezért a bíró kiállította őt.

Kapcsolódó
Csak meggyűlt a baja a bírókkal Bognár Györgynek, kiállították
A Mezőkövesd elleni bajnoki végén kapott piros lapot, miután megígérte, hogy nem fog a tévében bírózni.

Az edző ezek után a játékoskijáróban a tartalék-játékvezető személyére használt sértő kifejezést, majd „a mérkőzés lefújása után az öltözőfolyosón többször sportszerűtlenül, üvöltve tiltakozott a játékvezetők működése ellen”.

Kapcsolódó
Bognár Györgyre keményen lesújtott az MLSZ fegyelmi bizottsága
A hétvégén piros lapot kapott paksi edzőt nagyon komolyan megbüntették.

Bognár egy mérkőzést már letöltött eltiltásából, még az MTK és a DVTK elleni összecsapásokat kell kihagynia, április 17-én, a ZTE-vel szembeni találkozón térhet vissza a kispadra.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!