Magyar foci

A menesztett ZTE-edző nem tudja, a háttérben működő erők tükörbe mernek-e nézni

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

A vezetőkkel végig korrekt kapcsolatban volt, de úgy érezte, a háttérben más erők is munkálkodtak és nem mindenkin érezte azt, hogy mellette állna, nyilatkozta Boér Gábor, a ZTE korábbi edzője.

Kapcsolódó
Támadófutballt szerető, tüzes edző kellett a ZTE-nek
A vezetés új érzi, Waltner Róbertnek megvan a habitusa és a személyisége a feladathoz.

A 38 éves szakember 26 mérkőzésen ült a zalaegerszegiek kispadján, 7 győzelem, 5 döntetlen és 14 vereség a mérlege, a ZTE pillanatnyilag csak jobb gólkülönbségének köszönhetően nem áll kieső helyen.

Nem mindenkin éreztem azt, hogy mellettem állna, úgyhogy volt előszele annak, hogy váltás is következhet. Nem a klub vezetőire gondolok, munkálkodtak a háttérben más erők. Amikor pedig majd tükörbe néznek, eldöntik, hogy bele tudnak-e nézni

– nyilatkozta titokzatosan a Zaol.hu portálnak.

Elárulta, hogy a szombati, MTK elleni vereség után azt mondta az öltözőben, ez így nem fog működni.

„Aztán az, hogy ebből ki, mit hallott ki, már más kérdés. Biztosan voltak, akik a levegőbe csaptak, ők magukra ismerhetnek. Nekem nem ez volt a célom.”

Állítja, hogy a vezetőkkel végig korrekt kapcsolatban volt és így is sikerült elválniuk, ezért méltánytalanságról nem beszélhet.

„Egy tulajdonosnak, sportigazgatónak nehéz meghozni bizonyos döntéseket, mérlegelniük kell, hogy mikor és mit döntenek. Én azt gondolom, hogy kivívtuk volna a bent maradást, ha nincs váltás. Az egész éves munkát sikeresnek ítélem meg, az eddigi eredményeinket pedig reálisnak. Most három hetes szünet következik, ha valamikor váltani akartak, ez az időpont volt a legalkalmasabb.

Hálás vagyok, hogy itt dolgozhattam, de természetesen nagyon sajnálom, hogy nem fejezhettem be a megkezdett munkát.

Olvasói sztorik