Stuart Franklin/Getty Images
Magyar foci sport

Újabb rutinos játékos dőlt ki koronavírus miatt az U21-es válogatottból

A magyar-szlovén rendezésű Európa-bajnokságra készülő U21-es válogatott csapatából Demjén Patrik személyében újabb játékos esett ki koronavírus miatt. Helyére a Puskás Akadémia kapusát, Auerbach Martint hívta be Gera Zoltán szövetségi kapitány.

Az MLSZ tájékoztatása szerint egyébként is a torna egyik legfiatalabb csapata Demjén személyében a legrutinosabb kapusát is elveszítette. Ráadásul már a kerethirdetésnél sorjáztak a hiányzók a magyaroknál, Demjén csapattársait, Szánthó Regőt és Gergényi Bencét óvatosságból hagyta ki Gera. Mellettük az MTK-s, Schön Szabolcs és Nagy Zsombor, calamint a vasasos Szilágyi Zoltán is koronavírusos lett.

Kapcsolódó
16 éves csodacsatárral készül a német U21-es válogatott a magyarok ellen
A magyar csapatból többen is betegség miatt maradtak ki.

A magyar válogatott március 24-én kezdi meg Európa-bajnoki szereplését a németek ellen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!