Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Magyar foci sport

Dzsudzsák Balázs megszerezte első debreceni gólját a visszatérése óta

A Debrecen 2-0-ra legyőzte a Kaposvárt az NB II 28. fordulójának szombati játéknapján.

Nem akart összejönni a vezető gól a DVSC csapatának, azonban a sérülés miatt csak a kispadon kezdő Dzsudzsák Balázs beállása kulcsfontosságú változtatásnak bizonyult. A hajrában a csapatkapitány szögletét fejelte a kapuba Tischler Patrik, majd a 90. percben Varga József passzából Dzsudzsák lőtt gólt.

Ezzel Dzsudzsák Balázs megszerezte első találatát Debrecenben a visszaigazolása óta, a szöglete viszont az idei 11. gólpassza volt.

Győzelmével a Loki élre állt, a Vasas vasárnap veheti vissza első helyét a Szolnok legyőzésével.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!