Czeglédi Zsolt / MTI
Magyar foci sport

A Debrecen az utolsó percekben omlott össze a Vasas ellen

Az NB II-es labdarúgó-bajnokság rangadóján hátrányból fordítva 2-1-re nyert a Vasas Debrecenben.

A gól nélküli első félidő után a hazai csapat szerzett vezetést, amikor Bódi Ádám kapott egy indítást a jobb szélen, a hosszú oldalra érkező passzát Sós Bence közvetlen közelről tudta a hálóba lőni. Innentől megpróbált dominálni a Vasas, sikerült is kialakítani néhány helyzetet, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott.

A hajrában aztán jött a dráma, először Kinyik Ákos vacakolt sokat a felszabadítással és mivel a berobbanó Szilágyi Zoltán sarkát rúgta meg teljes erővel. A megítélt büntetőt Feczesin Róbert a kapu jobb oldalába lőtte. A megzavarodott DVSC-védelem aztán percekkel később újra nem állt a helyzet magaslatán Berecz Zsombor centerezését újra Feczesin lőtte a kapuba.

Győzelmével a Vasas kettő pontra megközelítette a Debrecent, de a szintén három pontot szerző Gyirmót is csak négy pontra van lemaradva a listavezető DVSC mögött.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!