Kovács Tamás / MTI
Magyar foci sport

Varga Roland valódi főnyeremény az MTK-nak

Jól megtalálta a helyemet. A csapat is rendben van, pillanatnyilag úgy néz ki, megint jó úton járok

nyilatkozta a Rangadónak Varga Roland, amikor arról kérdeztük, mennyiben köszönhető Michael Borisnak, az MTK német edzőjének, hogy ennyire jól indította a 2021-es évet.

Kapcsolódó
Varga Roland: Amikor kihagytak a BL-keretből, akkor már tudtam, hiába imádom a Fradit, váltanom kell
19-szeres válogatott labdarúgóját, Varga Rolandot a Ferencváros látványosan mellőzte az elmúlt évben. Ugyan másfél évig élt még a szerződése, januárban mégis az MTK-ba igazolt, ahol megtáltosodott. Interjú.

A Fradinál látványosan mellőzött Varga valóban kivirult az MTK-nál, ahol az eddigi kilenc tétmeccsén tizenegy gólban vállalt szerepet, ebből hetet ő szerzett, négyet pedig előkészített, átlagosan 69 percenként kerül a neve mellé egy gól vagy egy assziszt.

A 19-szeres válogatott támadó a keddi bajnokin, a Honvéd ellen is betalált, ő szerzett vezetést az MTK-nak, de a kispestiek a második félidőben fordítani tudtak.

Kapcsolódó
Két perc alatt duplázó cserecsatár nyerte meg a meccset a Honvédnak
Tökéletesen nyúlt bele a meccsbe Horváth Ferenc, elmozdultak a kieső helyről a kispestiek.

Március 25-én a magyar válogatott megkezdi a vb-selejtezőket, kíváncsian várjuk, Marco Rossi szövetségi kapitány behívja-e az egyik legjobb formában lévő magyar játékost.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!