Magyar foci

Két perc alatt az NB I-es meccs hőse lett, mégis szomorkodott a lefújás után

honvedfc.hu
honvedfc.hu

Nagy menekülésbe kezdett a Budapest Honvéd, amely az utolsó két bajnokiján nyert, így felkapaszkodott a kilencedik helyre az NB I-ben, igaz, csak három ponttal előzi az utolsó előtti, egy mérkőzéssel kevesebbet játszó ZTE-t. A 24. fordulóban az MTK-t verte Horváth Ferenc csapata, kétgólos hátrányból fordítva ráadásul, a meccs hőse pedig az a Balogh Norbert volt, aki a félidőben lépett pályára, majd a 1-2-es hátrányban két perc alatt két gólt szerzett.

Egy kicsit szomorú vagyok, mert szerettem volna rúgni még egyet.

Három gólnak örültem volna, viszont a győzelem miatt nagyon boldog vagyok, a három pont megszerzése volt a leges-legfontosabb” – idézi Baloghot a Honvéd honlapja.

Kapcsolódó
Horváth Ferenc: Megkérdeztem az öltözőben, van-e olyan, aki nem hisz a fordításban, nem volt egy sem
Húsz perc alatt két gólt kapott a csapata, de félidőben sem ijedt meg a Honvéd edzője.

Arról is beszélt, hogy Horváth hogyan motiválta őket: arról beszélt játékosainak, hogy élvezzék a focit, nem azért kezdték el, hogy görcsöljenek. „Azt mondta, azokat a pillanatokat éljük újra, amikor gyerekként kimentünk a grundra, az utcára játszani, és ez ki is jött belőlünk ezen a meccsen. Én például nagyon élveztem a játékot!” – mondta Balogh Norbert.

A 25 éves csatárnak ebben a szezonban nyolc gólja van, ezzel holtversenyben a negyedik a góllövőlistán. Hahn János vezet, neki 13 találata van. A Budapest Honvéd legközelebb vasárnap játszik, a Kisvárda lesz az ellenfele.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik