Magyar foci

Esővel indult, majd jött a szibériai hideg – másik városba kell vinni az NB I-es bajnokit

kisvardafc.hu
kisvardafc.hu

Az újpesti Szusza Ferenc Stadionban rendezik meg szombaton a Kisvárda-ZTE összecsapást a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában. Az mlsz.hu Twitter-oldalának pénteki közlése szerint

a helyszín módosítására „a csapatok közös kérésére, a kisvárdai pálya használhatatlansága miatt került sor”.

Kapcsolódó
Még vb-selejtezőt is lehet műfüvön játszani, itthon mégis a dagonyázás a módi
Bokáig érő sárban jutott tovább a Fradi a dorogi kupameccsen, és a hazaiak technikai vezetője szerint a 90 percnyi dagonyázás után jelentős kár keletkezett a pályán. Utánajártunk, ha szinte minden klubnál van műfüves pálya, miért nem lehet februárban ezen játszani egy nézők nélküli tétmeccset?

„A kisvárdai stadion játéktere alatt az országban egyedülálló módon hiába működtetik egész télen a pályafűtést, az e heti extrém időjárási körülményekkel az sem bírt el.

Kezdődött a háromnapos esőzéssel, majd jött a szibériai hideg, olykor mínusz 17 Celsius fokos értékekkel, a csütörtöki egész napos havazással és metsző széllel.

A pályafűtés hiába olvasztja fel a pályán található nem ritkán ötcentis jégréteg egy részét, a maradék jeget kézi erővel lehetetlen eltávolítani” – olvasható a kisvárdai honlapon.

A 20. fordulót követően a Kisvárda 28 ponttal a hetedik helyen áll a bajnoki tabellán, amelyen a ZTE 22 pontjával a nyolcadik pozíciót foglalja el.

Olvasói sztorik