Magyar foci

Megvan az ötödik téli igazolás, válogatott szélső érkezett a Fradihoz

fradi.hu
fradi.hu

A Ferencváros a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta a 24 éves Giorgi Kharaishvilit a svéd élvonalbeli Göteborgtól.

Bár vételárat nem írnak, a Transfermarkt 600 ezer euróra tartja a szélsőt, akit egyébként több poszton is be lehet vetni.

„Gólerősségét és eredményességét jól mutatja, hogy már 18 évesen 21 gólt lőtt egy szezonban, a grúz élvonalban volt 13 és 12 gólt hozó idénye is, a svédeknél pedig első évében 9 találatig jutott, de a gólpasszok terén is igen termékeny volt” – írja a grúz játékosról a fradi.hu, aki a Saburtalo Tbiliszi csapatától került előbb kölcsönbe, majd végleg a Göteborghoz.

Kapcsolódó
Még vb-selejtezőt is lehet műfüvön játszani, itthon mégis a dagonyázás a módi
Bokáig érő sárban jutott tovább a Fradi a dorogi kupameccsen, és a hazaiak technikai vezetője szerint a 90 percnyi dagonyázás után jelentős kár keletkezett a pályán. Utánajártunk, ha szinte minden klubnál van műfüves pálya, miért nem lehet februárban ezen játszani egy nézők nélküli tétmeccset?

A svéd élvonalban 70 mérkőzésen 18 gója és 12 gólpassza volt. A Göteborggal Svéd Kupát nyert, a grúz válogatottban hatszor játszott és egy gólja van.

A Ferencváros korábban leigazolta Gera Dánielt, Katona Mátét, Henry Wingót és Samy Mmaee-t.

Olvasói sztorik