KRISTOF VAN ACCOM / BELGA MAG / Belga via AFP
Magyar foci sport

Kikotyogták Belgiumban az Újpest téli szerzeményének nevét

Yohan Croizet az Újpest FC-hez igazol, adta hírül a belga Leuven labdarúgócsapata, majd rögtön utána törölte is a bejelentést.

Az üzletet alighanem megkötötte a két klub, de véletlenül idő előtt került ki az egyesület honlapjára és közösségi oldalaira az információ. Az internet világában azonban az ilyesmit nem lehet elrejteni, a belga Walfoot portál is beszámolt többek között a klubváltásról, ott pedig világosan látszik minden.

Croizet egy 28 éves francia csatár, a Metzben nevelkedett, majd Belgiumban a Virton, a Leuven ls a Mechelen, mielőtt 1,2 millió euróért szerződtette őt a Sporting Kansas City 2018 januárjában. Az amerikai kaland nem sikerült túl jól, 2019 szeptemberében szerződést bontott Croizet a Kansasnél, majd 2020 február ötödikén ismét a Leuven játékosa lett. A jelenlegi szezonban mindössze öt bajnokin játszott a csatár.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!