Magyar foci

Gyengén játszott, megint pontokat szórt el a Vidi

MTI/Kovács Tamás
MTI/Kovács Tamás

A Fehérvár hazai pályán 0-0-s döntetlent játszott a Mezőkövesddel az NB I 19. fordulójában, így tíz pont maradt a hátránya a Ferencváros mögött, amely ráadásul szerdán még pályára is lép a fordulóban, azaz tovább növelhetné az előnyét.

Kapcsolódó
Varga Roland elintézte a Kisvárdát
Ugyan tizenegyest hibázott a budapesti csapat, de bőven belefért.

Mindent elmond a Vidi játékáról, hogy az első félidőben még csak a kaput sem találta el a csapat, miközben a kövesdieknek két feljegyezhető helyzetük is volt. A minőség a második félidőben sem javult fel, elég esetleges volt a játék mindkét oldalon, sok volt a szabálytalanság is. Rockovnak voltak olykor hajmeresztő megoldásai, de a hazaiak megúszták.

A 90. percben volt a Fehérvár első kaput eltaláló lövése, Szappanos védte.

A Fehérvár maradt a második helyen, de tetemes a hátránya a Ferencváros mögött – amelyhez majd a hétvégén látogat egyébként. A Mezőkövesd a hetedik, beérte pontszámban a Paksot.

NB I, 19. forduló

MOL Fehérvár FC – Mezőkövesd Zsóry FC 0-0

 

MOL Fehérvár FC: Rockov – Rus, Stopira, Fiola – Bolla, Dárdai (Houri, 66.), Pinto, Kovács I. (Alef, 83.), Hangya – Petrjak (Szabó L., 83.), Zivzivadze (Bamgboye, 66.)

Mezőkövesd Zsóry FC: Szappanos – Farkas D., Neszterov, Katanec, Vadnai – Besirovic (Meszhi, 92.), Karnickij, Berecz – Nagy D. (Vajda S., a szünetben), Jurina (Vojtus, 81.), Chrien (Vutov, a szünetben)

 

sárga lap: Dárdai (39.), Fiola (66.), Bolla (73.), Bamgboye (79.), illetve Nagy D. (21.), Chrien (45+1.), Vadnai (78.)

Olvasói sztorik