Magyar foci

„Tökös játékosok kellenek” – ez lenne a recept az NB I-ben maradáshoz

MTI/Szigetváry Zsolt
MTI/Szigetváry Zsolt

Nem sikerült elmozdulnia az utolsó helyről a DVTK focicsapatának. A Diósgyőr a télen új tulajdonoshoz került, új vezetőedző érkezett a horvát Zoran Zekic személyében, és lassan egy kezdőcsapatnyi új játékos is érkezett, ám még mindig sereghajtó a csapat, miután vasárnap 1-1-es döntetlent játszott a Budafokkal úgy, hogy a 96. percben kapott gólt szabadrúgásból.

Tökös játékosok kellenek a pályán ahhoz, hogy megtartsuk a labdát, és többet birtokoljuk. Természetesen most ez nagyon komoly helyzet, amiben vagyunk, de néha olyan kényelmesnek látom a csapatot, mintha huszonöt ponttal többünk lenne

mondta a horvát edző a meccset követő sajtótájékoztatón a Nemzeti Sport cikke szerint.

Kapcsolódó
A Fehérvár támadóján röhög az internet népe
Van gondja mostanság a Vidinek, kiváltképp, ha Márton edzőnek azt is le kell oktatnia, hogyan kösse meg úgy a gatyáját Funsho Bamgboye, hogy menet közben ne hagyja el azt.

A budafokiakat irányító Csizmadia Csaba arról beszélt, hogy ő maga már nem hitt a pontszerzésben, de örül annak, hogy olyan játékosaik vannak, mint a gólszerző Kulcsár Kornél. Úgy érzi, ez a hajrá megfordíthatja a csapat szerencséjét.

Olvasói sztorik