Magyar foci

A 96. percben jött dráma, utolsó maradt a Diósgyőr

Bár a napokban igazolt David Vanecek góljával az utolsó utáni pillanatig vezetett, végül csak 1-1-es döntetlent játszott a DVTK a Budafokkal.

Kapcsolódó
Nyolcgólos őrület az NB I-ben
Gyermeteg védelmi hiba, kihagyott tizenegyes, lesgól, 94. perces egyenlítés. Minden volt a ZTE-Pakson.

A 29 éves Vanecek a 40. percben volt eredményes, Marin középre lőtt labdáját értékesítette bevetődve. A csereként beállt Zivulic nehéz helyzetbe hozta a hajrában a Diósgyőrt, a horvát egy szögletnél ütött oda ellenfelének, amiért azonnali piros lapot kapott a 82. percben. Úgy tűnt, nem tudja majd kihasználni az emberelőnyt a Budafok, de a legvégén szabadrúgáshoz jutott a vendégcsapat, Kulcsár lövése után a labda elment a sorfal alatt, majd a tehetetlenül álló Antal mellett a kapuba pattogott.

A DVTK így maradt az utolsó helyen, nem tudta utolérni pontszámban a Budafokot.

NB I, 18. forduló

Diósgyőri VTK-Budafoki MTE 1-1 (1-0)

 

Diósgyőr: Antal – Grgic, Milovic, Soldo, Marin – Márkvárt (Pedro, 78.), Sesztakov – Drazic (Hegedűs, 87.), Grozav (Ivanovski, a szünetben), Suljic (Augusto Max, a szünetben) – Vanecek (Zivulic, 68.)

Budafok: Póser – Huszti A., Kovács D., Jagodics, Zeke – Oláh B., Csonka – Skribek (Takács R., a szünetben), Filkor, Ihrig-Farkas (Szabó M., 77.) – Zsóri (Kulcsár K., a szünetben)

 

gólszerzők: Vanecek (40.), illetve Kulcsár (96.)

kiállítva: Zivulic (83.)

sárga lap: Vanecek (24.), Márkvárt (78.), Max (95.), illetve Ihrig-Farkas (35.), Jagodics (81.), Huszti A. (88.), Oláh B. (88.)

Olvasói sztorik