Magyar foci

„Hirtelen történt minden, de egy pillanatra sem bánom” – első NB I-es gólját szerezte a 18 éves Fradi-játékos

Ha esetleg bárki megijedt volna a ferencvárosi szurkolók közül a vereséggel kezdett, majd döntetlennel folytatott 2021-et illetően, az hamar megnyugodhatott, ugyanis a Fehérvár szerdai vereségével és a Fradi győzelmével ismét tíz pont a két csapat közti különbség az NB I-ben. A címvédő a Budafok ellen nyert magabiztosan 3-0-ra (két gól is tizenegyesből esett), a mérkőzésen pedig betalált a 18 éves Csontos Dominik is.

Kapcsolódó
Újra utcahosszal vezeti a bajnokságot a Fradi
Két gólt is tizenegyesből szerzett a címvédő a Budafok ellen.

Ő a fradi.hu-nak elmondta, eleinte nem is számított arra, hogy egyáltalán a meccskeretben ott lesz, de aztán a kispadra került, majd Lasha Dvali sérülése miatt a 37. percben beállt. A találatát a második félidőben, a gólvonaltól gyakorlatilag egy lépésről szerezte.

„Izgultam egy kicsit, hiszen nem volt még NB I-es meccsem ebben a szezonban, de valahogy én is éreztem, hogy hátha most eljön az én pillanatom. Hál’ istennek így lett, örülök, hogy ezt góllal sikerült meghálálnom.

Soroksáron edzettem, már játszottam két edzőmeccset. Úgy volt, hogy most is ott edzek a fiúkkal, és amikor már átöltöztem az edzéshez, akkor szóltak, hogy mégis jöjjek vissza az első csapathoz, mert kellek ide.

Elég hirtelen történt minden, de egy pillanatra sem bánom” – nyilatkozta Csontos Dominik, aki a gólját édesapjának ajánlotta, akinek a mérkőzés napján volt a születésnapja.

A 18 éves védő már a 14. Fradi-játékos volt, aki gólt szerzett ebben a bajnoki szezonban. A házi gólversenyt Tokmac Nguen vezeti, akinek hét találata volt eddig.

Olvasói sztorik