Magyar foci

„Egy recept létezik” – Rebrovnak meg sem kellett szólalnia a felcsúti bajnoki után

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Nem indult jól 2021 a Ferencváros számára, amely előbb kikapott a Diósgyőrtől, majd döntetlent játszott a Puskás Akadémiával. Szerhij Rebrov, a vezetőedző azt mondta a klubhonlapnak, a labdarúgásban már csak ilyen, van, amikor a legnehezebb helyzetből is gólt lő az ember, máskor meg rossz napot fog ki.

Kapcsolódó
Akkorát ment ősszel a Fradi, hogy látványosan megugrott a csapat értéke
Meglátszik a Bajnokok Ligája-szereplés a legfrissebb számokon.

„Továbbra is vezetjük a bajnokságot és erős csapatunk van.

A támadóim tisztában vannak a képességeikkel, nem kellett nekik semmit mondanom a Puskás Akadémia elleni mérkőzést követően.

A kimaradó helyzetek ellen egyetlen recept létezik, mégpedig az, hogy továbbra is keményen kell készülnünk és mindig az aktuális meccsre kell összpontosítani” – nyilatkozta az ukrán vezetőedző azzal kapcsolatban, hogy korábbi csatárként adott-e tanácsot játékosainak.

Kapcsolódó
Ki ez a horvát edző, aki Fradi-veréssel kezdett az NB I-ben?
Zoran Zekic első meccsén megcsinálta azt, amire a mostani szezonban magyar csapat még nem volt képes: legyőzte Szerhij Rebrov csapatát. A korábbi csapatainál hasonlóan jól kezdett, de nem mindig lett happy end a vége.

A Ferencváros szerdán a Budafok otthonában lép pályára az 5. fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlásán. Előtte a Fehérvár a Kisvárdára látogat, az is egy pótlás lesz. A Fradi és a Vidi között hét pont a különbség.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik