Magyar foci

A Fradiról is beszélt a győzelem után a DVTK edzője

Fenekestül fordult fel minden az NB I-ben utolsó helyen telelő DVTK-nál. Új klubtulajdonos érkezett, így kevesebb, mint egy hónap után lecserélték a vezetőedzői poszton Geri Gergelyt. Az ő helyét Zoran Zekic vette át, a Diósgyőr pedig lassan egy kezdőcsapatnyi új igazolásnál tart, az érkezők többsége horvát játékos.

Kapcsolódó
Befújtak két véleményes büntetőt, Dárdai Palkó újra gólt szerzett
2-2-es döntetlennel zárta isztriai edzőtáborát a Fehérvár.

Zekiccsel kettőből két edzőmérkőzést nyert meg a csapat, szombaton a Mezőkövesdet verte kétgólos hátrányból fordítva 3-2-re. A horvát vezetőedzőnek nem tetszett, amit látott, és már a Ferencváros elleni, szerdai mérkőzésről is beszélt – a második fordulóból elhalasztott meccset pótolják hét közben.

„Az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, nem volt meg a kellő agresszivitás a játékunkban.

Nincs sok időnk, gyorsan fel kell ébredni a játékosoknak, ez a teljesítmény kevés.

A második félidőre sem mondhatom, hogy tökéletes, mégis sokkal jobban tetszett, mert a végén legalább karaktert mutattak, sokkal inkább csapatnak nézett ki a társaság. Nincs idő panaszkodni, a hátralévő néhány napban meg kell találni a legjobb 11-et, akik eredményesen tudják felvenni a harcot az FTC ellen” – nyilatkozta a klubhonalpnak Zoran Zekic.

Összefoglaló a mérkőzésről:

A DVTK 15 bajnoki alatt úgy gyűjtött 10 pontot, hogy az Újpest az ősszel nem állt ki ellene, így a szövetség 3-0-val a diósgyőrieknek adta a mérkőzést.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik