Gualter Fatia/Getty Images
Magyar foci sport

Kikerülhetett a magyar támadó portugál csapata keretéből

A Benfica labdarúgócsapatának rajongói oldala, a Benfica Transfer arról számolt be vasárnap, hogy Csoboth Kevin kikerült a tartalékok keretéből.

A magyar támadó 2018-ban szerződött a Ferencvárostól jelenlegi klubjához, azonban a B csapatnál följebb nem jutott. A portugálok szerint Csoboth visszautasította a Benfica szerződéshosszabbítási ajánlatát, amire az egyesület vezetősége válaszul kitette a Coviha elleni bajnokira utazó csapat keretéből.

A gondot egyébként az okozza, amit a magyar focista már 2019-ben is megfogalmazott, Csoboth felnőtt futballra vágyik. A klub akkor nem engedte, hogy távozzon ezért, ahogyan a jelek szerint most sem tudott elég jó játékidővel előrukkolni egy megállapodáshoz. A rajongói portál azt is megjegyzi, Csoboth szerződése nyáron lejár.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!