Nemzetközi foci

Csoboth marad a Benficában, nem engedi el a klub

Elárulta: érkezett érte ajánlat, de a klubot nem nevezte meg.

Csoboth Kevin a magyar U17-es válogatottal részt vett a 2017-es Európa-bajnokságon, most, 19 évesen viszont már felnőttcsapatban szeretne szerepelni. Az elmúlt szezonban egyszer játszott csereként a Benfica B-ben, a DIGI Sport híradójának pedig elárulta: volt ajánlata, de egyelőre marad a portugál klubnál.

Most a második csapattal fogom megkezdeni a felkészülést, volt lehetőségem elmenni másik csapathoz is, de ezt a klubom nem engedélyezte. Szóval, a Benficára kell koncentrálnom, és ott a legjobbat nyújtanom

– nyilatkozta a Sport24-nek Csoboth Kevin.

Arra a kérdésre, hogy hova igazolhatott volna, Csoboth Kevin annyit mondott, hogy az nem publikus, egy esetleges NB I-be igazolásról pedig így beszélt: „mindent megteszek, hogy egyszer magamra húzhassam a nagyválogatott mezét, de nem gondolkozom hazajövetelben.”

A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a szlovák élvonalban szereplő DAC tett ajánlatot a játékosért, akivel tavaly 2021-ig hosszabbított a Benfica.

Csoboth a Benfica második csapatával edz, de bajnokikat javarészt a saját korosztályában, illetve az U23-as együttesben játszott az elmúlt szezonban.

Kiemelt kép: Csoboth Kevin Facebook

Olvasói sztorik