Magyar foci bajnokok ligája

Rebrov: Mondtam, ez a meccs az első gólig tart, sajnos ezt mi kaptuk

Szerhij Dolzsenko/MTI/EPA
Szerhij Dolzsenko/MTI/EPA

A Ferencváros hiába dominált a Dinamo Kijev otthonában kedd este a Bajnokok Ligája G csoportjának utolsó fordulójában, kikapott 1-0-ra és utolsó lett a négyesben.

Kapcsolódó
Mindent megtett a Fradi, de nem sikerült kicsikarnia az Európa Liga-szereplést
Gólnélküli első félidő után egy pontrúgás lett a magyar bajnok végzete.

A mérkőzésen több helyzetet kidolgozó Fradi edzője, Szerhij Rebrov nem volt túl csalódott, szokott visszafogottságával értékelte a találkozót.

Az, hogy irányítjuk a meccset, nem jelenti, hogy meg is nyerjük. Ki kell használni a helyzeteket, nekünk volt 2-3 igen jó, ha ez nem megy, akkor nagyon nehéz megnyerni a mérkőzést. Ahogyan mondtam, ez a meccs az első gólig tart, sajnos ezt mi kaptuk

összegzett az FTC vezetőedzője, aki szerint a ferencvárosi focisták az idei menetelésből sokat tanulhattak.

Dibusz Dénes, a csapat kapusa is hasonló véleményen volt. A magyar válogatott futballista szerint a gólig aktívabb, veszélyesebb volt a Ferencváros. „A mi oldalunkra is eldőlhetett volna a mérkőzés, de sajnos azt az egy gólt, amely döntött, nem mi szereztük” – mondta a kapus, aki szerint ez a mérkőzés is tanulópénz volt.

A Fradi negyedik helyével nem szerepelhet az Európa Ligában tavasszal, vagyis a nemzetközi kupaszereplés véget ért a csapat számára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik