Magyar foci bajnokok ligája

Ha nincs a tavaszi leállás, Dibusz már külföldön védene

Mohos Márton /24.hu
Mohos Márton /24.hu

Dibusz Dénes évek óta nagyszerű teljesítményt nyújt a Ferencváros kapujában, a legutóbb pedig a válogatottban is két győztes meccs részese lehetett a Nemzetek Ligájában. A játékos menedzsere, Schultz Levente a Borsnak elmondta, ez meg is látszik az érdeklődésen, több klub is figyeli ugyanis a kapust.

Ha nem jött volna közbe tavasszal a koronavírus, és az ezzel járó gazdasági nehézségek, akkor Dénes valószínűleg már a Besiktast erősítené

– mondta a lapnak Schultz, aki hozzátette, a tizenötszörös bajnok török klub azóta sem igazolt a posztra senkit, így ez a lehetőség továbbra is él.

Rebrov: Nem szabad félni; Isael: Győzni jöttünk!
A Ferencváros célja továbbra is az, hogy méltóképpen képviselje Magyarországot a Bajnokok Ligájában.

Dibusz Dénesnek voltak francia és német ajánlatai is, de azok szakmailag nem voltak megfelelőek, ugyanis topbajnokságban legrosszabb esetben középcsapatok, más országokban pedig topcsapatok jöhetnek szóba. Schultz Levente reálisnak tartja, hogy a transfermarkt.com szerint 2 millió euró a játékos piaci értéke.

Dibusz kedden a Juventus ellen játszik a Fradival a Bajnokok Ligájában, Cristiano Ronaldóék ellen bizonyíthatja, hogy a budapesti, 4-1-re elveszített meccsen látott hibája csak egyszeri kisiklás volt.

A szezon előtt kicsit túl volt töltve a kapusposzt a Ferencvárosnál, ugyanis Dibusz és Gróf Dávid mellé érkezett a hazatérő Bogdán Ádám. Gróf végül az NB II-es Debrecenhez került kölcsönben.

Olvasói sztorik