Magyar foci

Radó és Feczesin góljaival nyert, hét bajnoki óta veretlen a Vasas

A Vasas Radó és Feczesin góljaival 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB II 17. fordulójában, ezzel már hét forduló óta veretlen, és csupán három pont a hátránya a feljutást érő második helyen álló Budaörssel szemben. A budaörsiek vasárnap 1-0-ra kikaptak a Szentlőrinctől.

Nikolics ismét elintézte a Diósgyőrt
A fehérváriak válogatott csatára pályafutása hatodik gólját szerezte a DVTK ellen.

Az éllovas Debrecen csupán 1-1-es döntetlen játszott a 19., kieső helyen álló Csákvár vendégeként. A Szeged Nyíregyházán nyert 2-0-ra, míg a négy mérkőzés óta gól- és pont nélküli Kazincbarcika döntetlen játszott a Szolnokkal.

Az ETO FC Győr 4-1-re legyőzte a helyi rivális Gyirmótot, noha a vendégek kerültek előnybe a 11. percben. Azonban a házigazdák az első félidő közepén egyenlítettek, majd nem sokkal a szünet után a vezetést is átvették. Az ETO a hajrában szerzett újabb találatokkal biztosította be győzelmét.

Nem rendezik meg az eredetileg 17.00-ra kiírt Pécs-Kaposvár mérkőzést: a magyar szövetség közösségi oldala szerint a vendégek jelezték, hogy nem állnak ki a találkozóra, az érte járó három bajnoki pont a versenybizottság határozata szerint a pécsieké lett.

NB II, 17. forduló

Soroksár – Ajka 2-2 (2-1)
Szentlőrinc – Budaörs 1-0 (0-0)
Békéscsaba – Siófok 0-1 (0-0)
Dorog – Vasas 0-2 (0-2)
DEAC – Haladás 0-1 (0-1)
Csákvár – Debrecen 1-1 (1-0)
Kazincbarcika – Szolnok 1-1 (1-1)
Nyíregyháza – Szeged 0-2 (0-0)
ETO FC Győr – Gyirmót 4-1 (1-1)

 

Pécsi MFC-Kaposvári Rákóczi FC 3-0 – megállapított eredmény.

Kiemelt fotó: vasasfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik