Magyar foci

Potyagóllal kapott ki a Mezőkövesd Pintér Attila visszatérő meccsén

Az MTK elrontotta Pintér Attila NB I-es visszatérését, ugyanis 1-0-ra Mezőkövesden az NB I 11. fordulójában.

Pintér Kuttor Attilát váltotta az utolsó helyen álló kövesdieknél a múlt héten, 2018 nyara után vállalt ismét edzői állást. A szinte helyzetek nélküli mérkőzést eldöntő gólt Ikenne-King szerezte a 21. percben, beadásnak szánt lövése csapta be Szappanos kapust a labda a rövid alsóban csusszant be a hálóba – a játékos még csak fel sem nézett, mielőtt lendítette a lábát.

A Mezőkövesd így nem tudott elmozdulni a tabella utolsó helyéről, az elmúlt hét bajnokiján pedig mindössze egy pontot szerzett. Az MTK ezzel szemben elég jó formában van, az NB I-ben a legutóbbi öt mérkőzéséből négyet megnyert és egyszer játszott döntetlent, így fellépett a tabella harmadik helyére, megelőzve a Kisvárdától vereséget szenvedő Paksot.

NB I, 11. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC-MTK Budapest 0-1 (0-1)

 

Mezőkövesd Zsóry FC: Szappanos – Farkas D., Pillár, Vadnai, Szeles – Cseri (Barczi, 82.), Karnyicki (Jurina, 63.), Berecz, Besirovic – Vutov (Martic, 63.), Nagy D.

MTK Budapest: Mijatovic – Ikenne-King, Nagy Zs., Fereira, Herrera – Palincsár (Biben, 89.), Cseke, Mezei – Prosser (Lencse, 83.), Miovski, Dimitrov (Kata, 68.)

 

gólszerző: Ikenne-King (20.)

sárga lap: Vutov (33.), illetve Herrera (23.), Mijatovic (82.), Lencse (93.)

Olvasói sztorik