Magyar foci

16 hiányzó játékosa ellenére is nyert a Vasas

A Vasas FC hazai pályán 3-1-re legyőzte a Soroksárt a labdarúgó NB II vasárnapi, 16. fordulójában.

A magyar futballban egyre növekszik a káosz
Egészen biztos, nem nyer népszerűségi versenyt a Diósgyőr és a DVSC. Előbbi az Újpest, utóbbi Békéscsaba esedező kérelmét utasította vissza, mondván: miért kellene halasztani, ha náluk is van koronavírusos? Eközben a Budafok engedett a Honvéd óhajának.

Az angyalföldiek első keretéből sérülések és koronavírusos megbetegedések miatt 16 játékos hiányzott, ennek ellenére nagyszerű rajtot vett: Silye Erik a 2., Balajti Ádám a 6., Feczesin Róbert a 18. percben is betalált, a vendégek csak a második félidőben tudtak szépíteni.

Az első 20 percben úgy játszottunk, ahogy hazai pályán kell

A továbbiakban picit leült a mérkőzés, mi is kicsit mélyebben védekeztünk. Az eredményért gratulálok a csapatnak, viszont van hiányérzetem, mert akárhány lehetőségünk van, azokból minél többet ki kell használni és a mérkőzést minél hamarabb el kell dönteni” – idézte a klub hivatalos honlapja Schindler Szabolcs edzőt.

A Vasas már hat forduló óta veretlen, egy döntetlen mellett ötödször nyert.

A Siófok házigazdaként 3-0-ra legyőzte a Kazincbarcika, ez volt a kedden kinevezett új vezetőedző, Waltner Róbert első győzelme a csapattal.

A hazai meccseit Tatabányán játszó Budaörs sorozatban hetedszer nyert, és a Csákvár elleni sikerével megerősítette második helyét a tabellán.

NB II, 16. forduló

Kaposvár – Debreceni EAC 2-1 (1-0)
Ajka – Pécsi MFC 0-3 (0-1)
Vasas – Soroksár SC 3-1 (3-0)
Szeged – Dorog 1-1 (0-0)
Haladás – Szentlőrinc 4-0 (2-0)
Szolnok – ETO FC Győr 2-1 (1-0)
Siófok – Kazincbarcika 3-0 (2-0)
Budaörs – Csákvár 3-1 (1-0)
Debrecen – Békéscsaba 3-0 – játék nélkül
Gyirmót – Nyíregyháza 0-1 (0-0)

Kiemelt fotó: Facebook/VasasFC

Olvasói sztorik