Magyar foci

Újabb magyar focimeccs marad el a koronavírus miatt

Péntek este az Újpest FC Diósgyőrbe látogatott volna, azonban a pozitív koronavírustesztek miatt elfogytak a hadra fogható játékosok. A lila-fehérek a mérkőzés halasztását kérték, azonban a DVTK ebbe nem ment bele, így válaszul az újpestiek közölték, nem állnak ki a meccsre – a pontokat a diósgyőriek kapták.

„A harc nem a pályán folyik” – nem áll ki a DVTK ellen az Újpest
Úgy vélik, csak így tudják megállítani a továbbfertőzést, miután 25 játékosuk közül csak kettő koronavírustesztje lett negatív. Várják az MLSZ válaszát.

Hasonló gondok merültek föl a másodosztályban szereplő Debrecennél is, amelyben zömmel ifjúsági játékosok készültek a hétvégi banokira. Csakhogy a Békéscsaba csapata, amely már hétfőn jelezte, hogy bajban van, pénteken közölte, nem utazik el a meccsre.

Mivel csapatunkban 28 fő jelenleg is pozitív COVID-19 teszttel rendelkezik, – és a hadra fogható fiatal játékosaink megfertőződésére, illetve az előző hetek meccsterheléséből adódó sérülések elkerülésére való tekintettel -, úgy döntöttünk hogy a hétvégi meccsre NEM utazunk el

– szól a Békéscsaba közleménye.

Az egészség fontosabb!

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat hogy többségi tulajdonosunk és csapatorvosunk egységes…

Közzétette: Békéscsaba 1912 Előre – 2020. november 6., péntek

A magyar szövetség versenybizottsága péntek délután már döntött arról, hogy a találkozó három pontját 3-0-s gólkülönbséggel a házigazda DVSC kapja meg.

Azok a szurkolók, akik készpénzben jegyet váltottak a meccsre, a belépővel kilátogathatnak a következő hazai meccsre, vagy a DVSC Shopban visszafizetik a jegy árát. Aki online vásárolt jegyet, annak annak a DVSC visszautalja az összeget, írta a Debrecen honlapja.

Kiemelt kép: 1912elore.hu

Olvasói sztorik