Magyar foci bajnokok ligája

Rebrov: Agresszívabban kellett volna kezdeni, de megérdemeljük az egy pontot

A Ferencváros 25 év után az első magyar csapat, amely pontot szerzett a Bajnokok Ligája főtábláján. A magyar bajnok ugyan kétgólos hátrányba került az első félidőben a Dinamo Kijev ellen, a másodikban azonban nagy hajrával, Tokmac Nguen és Franck Boli találatával sikerült kiegyenlíteni – utóbbi játékos a 90. percben állította be a 2-2-es végeredményt.

Kétgólos hátrányból jött vissza, pontot szerzett a Fradi a BL-ben
Az első félidőben két gólt kapott a Ferencváros a Dinamo Kijev elleni, hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésen, azonban a második félidőben Tokmac Nguen és Franck Boli is betalált, így a magyar bajnok pontot tudott menteni. A G csoport másik mérkőzésén a Barcelona Torinóban győzte le 2-0-ra a Juventust.

„Az első félidőben elkövettünk védekezésben néhány hibát védekezésben. A másodikban javítottunk, nagyon fontos gól volt Tokmacé, az a gól önbizalmat adott.

Örülök, hogy döntetlent értünk el, főleg 0-2-t követően.

Az első félidőben agresszívebben kellett volna játszanunk, fegyelmezettebbek kellett volna lennünk. Megérdemeljük azonban az egy pontot, boldogok vagyunk. Itt valamennyi csapat a legmagasabb szintet képviseli, a Dinamo bebizonyította, nagyszerűen játszott az első félidőben, mi a másodikban voltunk jobbak” – nyilatkozta a meccs után az M4-nek Szerhij Rebrov, aki azt is elmondta, a koronavírusos időkben nehéz bármit is megtippelni a későbbiekre, rengeteg a mérkőzés és azt sem lehet tudni, éppen mikor, ki bevethető a csapatoknál.

A Fradi vezetőedzőjének számára már csak azért is különleges volt a mérkőzés, mert játékosként kilencszer volt bajnok a Dinamóval (és nyert még mellette nyolc trófeát), míg edzőként két bajnoki aranyhoz segítette a klubot.

A Ferencváros jövő héten azt a Juventust fogadja, amely otthon kapott ki 2-0-ra a Barcelonától.

Torinóban nyert a Barca, a United öt gólt lőtt lőtt Gulácsinak
A Juventusnál most nagyon utálhatják a videobírót.

Kiemelt kép: Farkas Norbert /24.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik