Magyar foci

„Ha nem lesz rend, nekem itt nincs keresnivalóm” – kiborult a Puskás Akadémia edzője

Sorozatban harmadszor szenvedett vereséget a Puskás Akadémia labdarúgócsapata az NB I-ben, és a diósgyőri 3-0-s zakót követően Hornyák Zsolt elég ingerülten beszélt a gondokról az M4 Sport kamerája előtt.

Mély gödörbe került a Puskás Akadémia
Több mint két hónap után nyert újra bajnokit a DVTK.

„Szétromboltuk a nyerő csapatot, a fiatalokat. Senki sem számított a koronavírus ilyen hatására, de a játékosok visszatérése óta a csapat egész más képet mutat.

Ha nem lesz rend az öltözőben, ha egymásra fognak irigykedni, és nem a pályán dől el, hogy ki játszik és milyen erős, és megmutassa, akkor nekem itt nincs keresnivalóm

– bosszankodott.

Hornyák szerint a legnagyobb baj, hogy mindenki csak irányítani szeretne, de játszani senki.

„Ha nem tesszük bele a szívünket és nem kezdjük el a munkát a nulláról, akkor nem lesz egyszerű. Amikor a fiatalok nyertek, azt hittem, az idősebbekre motiváló lesz. De az utolsó két mérkőzésen nem ismertem fel a csapatomat. Itt, a pályán kell megmutatni magukat, és nemcsak a Ferencváros ellen, hanem Diósgyőrben is.

Mi nem vagyunk egy sztárcsapat, aki így gondolja, nagyot téved. Munka nélkül sehol sem fogunk nyerni sajnos.

Hozzátette, hazudna, ha azt mondaná, nem tudja, nem érzi mi a baj: szerinte nem szeretik egymást a játékosok.

„A Puskás más pozícióban van most, mint két évvel ezelőtt, az ellenfelek jobban készülnek ránk. Ha nem leszünk erősebbek, akkor az ilyen eredmények lesznek. Én ezen megpróbálok változtatni, de hogy lesz-e erre erőm? Vagy én, vagy ők.

Akkor a belső rendet kell szabályoznunk, kitisztítani az öltözőt, és azokat hagyni, akik szívvel fognak küzdeni a Puskás Akadémiáért.

Kiemelt fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik