Magyar foci

Újabb NB II-es focicsapat emelt szót az igazságtalan bánásmóddal szemben

Szeptemberben a másodosztályú Csákvár együttesét annyi döntés hátráltatta, hogy a klub jónak látta, ha közleményt ad ki a koronavírus-járvány kapcsán elszenvedett sérelmei miatt. Hétfőn ugyanezt megtette a szintén NB II-ben szereplő Ajka is.

Nekiment az MLSZ-nek egy másodosztályú focicsapat
Azt szeretné tudni a csapat, más csapatoknál miért döntött máshogy az MLSZ koronavírusos eseteknél.

A másodosztályú klub azt nehezményezte, hogy pozitív koronavírustesztek dacára sem halaszthatott mérkőzést, valamint a vezetőség nem érzi úgy, hogy tisztelnék az egyesületet a pályán.

Hiába ad lehetőséget a szabályzat halasztásra a koronavírusjárvány idején, ha ahhoz mindenki beleegyezése szükséges. Tesztekkel igazoltuk, hogy játékosaink körében is felütötte a fejét a járvány, többen is megfertőződtek, de ennek ellenére halasztani így sem lehetett. Nekünk legalábbis nem! A lehetetlennek tűnő helyzetet megoldottuk, kiálltunk. A tiszteletet ennek ellenére nem kaptuk meg! Az utóbbi hetekben számtalan negatív döntés hátráltatott bennünket mind a pályán, mind a pályán kívül. Mi nem szeretnénk mást csak azt, hogy a szabályok egytől egyig ugyanúgy vonatkozzanak mindenkire

– áll az ajkai közleményben.

FC Ajka vezetőségének közleménye #fcajka #együttváros

Közzétette: FC Ajka – 2020. október 26., hétfő

Az Ajka hétvégén úgy kapott ki 2-1-re a Vasastól, hogy Nagy Róbert három tizenegyest is befújt. Vereségével jelenleg 13 forduló után 13. helyen áll az Ajka annak ellenéer, hogy az első öt bajnokiból négyet megnyert.

Kiemelt kép: vasasfc.hu

Olvasói sztorik