Magyar foci bajnokok ligája

Nem játszik a Fradi egyik legjobbja a Barca ellen

Myrto Uzuni nem utazott el a Ferencvárossal a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre, az albán játékos már a Kisvárda ellen 2-0-ra megnyert bajnokin sem szerepelt a keretben.

Nem láthatja élőben a Fradit a Barca elnöke
Josep Maria Bartolomeu önkéntes karanténban van egy rokona koronavírus-fertőzése miatt.

Albán lapok azt írták, hogy

a támadó koronavírusos lett. Azt is írták, hogy nincsenek tünetei.

Úgy tudjuk, hogy a Fraditól még negatív teszteredmény után utazott el az albán válogatotthoz, ahol végül nem lépett pályára a Kazahsztán és a Litvánia elleni Nemzetek Ligája-mérkőzéseken. Visszatérte után mutatták ki nála a fertőzést, a csapattársaival nem találkozott, karanténba vonult.

Kerestük a magyar bajnok klubot, de nem kívánták kommentálni értesüléseinket.

„1965-ben legyőztük a Juventust. Ma észre sem vesznek minket, akkora a szakadék”
Orosz Pál, a Fradi vezérigazgatója szerint 40-50 év hátrányát nem lehet ledolgozni. Pedig édesapja még tagja volt a Juventus elleni nagy diadalnak.

A 25 éves Myrto Uzuni, akit a hírek szerint 1,8 millió euróért igazolt a nyáron a Ferencváros a horvát Lokomotivától, a selejtezőben a Dinamo Zagreb elleni mérkőzésen az öngólja után továbbjutást érő gólt szerzett, majd a Molde elleni párharc idegenbeli mérkőzésén is betalált – a norvégiai 3-3 után otthon 0-0-s döntetlent játszott a Fradi, amivel 25 év után jutott ismét a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A Barca mellett a Juventusszal és a Dinamo Kijevvel szerepel egy csoportban.

Kiemelt kép: Mohos Márton / 24.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik