Magyar foci

A paksi csatár megbüntette a kezdőkörnél Zidane-cselt bemutató kapust

A Paks 3-1-re nyert a Zalaegerszeg ellen az NB I 7. fordulójában.

Az első félidő nagy részében a ZTE játszott veszélyesebben, és a vendégek a korábban Pakson is megforduló Könyves Norbert góljával szereztek vezetést, aki kihasználta, hogy Windecker József beragadt, így nem volt lesen, amikor lecsapott egy lecsorgó labdára.

Könyves-gól Pakson

A válogatott után a bajnokságban is betalált Könyves Norbert, aki egykori csapatát szomorította Pakson. Ezzel vezet a ZTE 1-0-ra.ÉLŐ: https://bit.ly/35oW6sr

Közzétette: M4 Sport – 2020. október 18., vasárnap

A Paks az első félidő hosszabbításában egyenlített, Sajbán Máté lekészítése után Balogh Balázs szépen lőtt a bal sarokba.

Paksi egyenlítés a szünet előtt

A Paks kihasználta az első félidő hosszabbítását.Balogh gólja a szünet előtt egyenlítést ért a ZTE ellen.ÉLŐ: https://bit.ly/35oW6sr

Közzétette: M4 Sport – 2020. október 18., vasárnap

A második felvonás elején már a Paks vezetett, Hahn János lövése megpattant még egy kapu előtt álló játékoson, de így is a kapuba hullott.

Fordít a Paks

Hahn vagy Gévay? Gévay vagy Hahn?A paksiaknak mindegy, a lényeg, hogy ott folytatták, ahol a szünet előtt abbahagyták, és fordítottak a ZTE ellen.

Közzétette: M4 Sport – 2020. október 18., vasárnap

A meccs legérdekesebb gólja a harmadik paksi találat volt, Balogh lépett ki, de az egerszegi kapus, Demjén Patrik a kezdőkörnél megállította. Demjén aztán úgy érezte, jó ötlet messze a kapujától bedobni egy Zidane-cselt, Hahn viszont elvette tőle a labdát, majd 30 méterről berúgta az üresen maradt kapuba.

Zalaegerszegi kapushiba

Óriási kapushiba. A zalaegerszegiek hálóőre jól élt a játékkal és elsőre meg is akasztotta a paksi ziccert, ám utána a Zidane-csel már soknak bizonyult…

Közzétette: M4 Sport – 2020. október 18., vasárnap

A Paks 3-1-re győzött, és Bognár Györggyel zsinórban három meccset húzott be a csapat.

NB I, 7. forduló:

Paksi FC – Zalaegerszeg 3-1 (1-1)
Paks, 1602 néző
v.: Solymosi
Paks: Hegedüs – Gévay (Lorentz, 78.), Böde, Lenzsér – Bertus, Windecker (Sipos, 86.), Balogh B., Szakály (Ádám, 46.), Osváth – Sajbán (Kulcsár D., 63.), Hahn (Nagy R., 78.).
ZTE: Demjén – Kovács B. (Gergényi, 54.), Lesjak, Bobál D., Szépe – Vass P. (Zimonyi, 88.), Bedi, Szánthó (Koszta, 54.), Sankovic (Dragóner, 67.), Szalai D. (Tarasin, 54.) – Könyves.
gól: Balogh B. (45+2.), Hahn (47., 74.), illetve Könyves (25.)
sárga lap: Gévay (57.), illetve Szánthó (29.)

Kiemelt kép: M4Sport.hu

Olvasói sztorik