Magyar foci

Rebrov: Most minden mérkőzés nehéz az NB I-ben

Pénteken folytatódik az NB I a 7. fordulóval, a nyitómeccset a címvédő Ferencváros játssza majd Kisvárdán. Azért is fontos ez a mérkőzés a Fradinak, mert a válogatott szünetet követően a mostani lesz az utolsó összecsapás a keddi, barcelonai Bajnokok Ligája-találkozó előtt.

Számunkra most minden mérkőzés nagyon nehéz az NB I-ben, hiszen egyszerre több sorozatban is érdekeltek vagyunk, ráadásul ezúttal több válogatott labdarúgónk sem áll majd rendelkezésre

nyilatkozta a klubhonlapnak Szerhij Rebrov, aki szerint mindig meg kellett szenvedniük a három pontért a Kisvárda ellen.

„A játékosaim megérdemlik, hogy egyszerre több sorozatban is szerepeljenek, megdolgoztak ezért, ám továbbra is nagyon komolyan kell vennünk a bajnoki mérkőzéseket is. A döntő szituációkban koncentrálnunk kell.”

Hajnal Tamás: A tegnap nem számít, a ma meg a holnap a döntő
A magyar bajnok Ferencváros 25 év után szerepel majd ismét a Bajnokok Ligája csoportkörében, és rögtön Barcelonába látogat, előtte azonban a csapat még másra sem tud gondolni, mint a Kisvárda elleni bajnokira. Hajnal Tamás mondta el, mi ennek az oka.

A Fradi a forduló előtt a második helyen áll az NB I-ben, egy pont a hátránya a Fehérvár mögött, amely viszont egy mérkőzéssel többet játszott. A Kisvárda a negyedik helyen áll.

Kiemelt kép: MTI/EPA/NTB/Svein Ove Ekornesvag

Olvasói sztorik