Magyar foci sport

Még az NB III-ba se férnek be a Fehérvár magyar válogatott játékosai

A 2019-2020-as idényben még 39, illetve 36 tétmérkőzésen játszottak a MOL Fehérvár FC élvonalbeli csapatában, a mostani szezonban azonban már az NB III-as fiókcsapatban sem kap helyet Futács Márkó és Elek Ákos.

A fehérváriak két válogatott játékosát még a nyáron tette ki keretéből az NB I-es klub a bolgár Georgi Milanovval együtt, de a légiós azóta szerződést is bontott, írja a Csakfoci.hu portál.

Elek Ákos és Futács Márkó továbbra is tagja a Vidi NB III-as csapatának, azonban ott sem jutnak szóhoz, előbbi kilenc meccsen kispadozott, utóbbi nyolcszor várt hiába a becserélésre, egyszer, az október 4-i, Ménfőcsanak elleni idegenbeli mérkőzésen végül a szünetben pályára léphetett.

Mivel mindkét játékos élő szerződéssel rendelkezik, várhatóan csak télen váltanak klubot.

Kiemelt fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!