Magyar foci sport

Három válogatott játékosára nem tart igényt a Fehérvár FC

Nem lesz tagja az első csapat 2020-21-es keretében három válogatott játékos, Elek Ákos, Futács Márkó és Georgi Milanov, írta Fehérvár FC hivatalos honlapja.

A portál szerint mindhárman a Vidi II-vel edzenek a jövőben.

Két válogatott játékos is elhagyhatja a Fehérvárt
Az egyikük alapember volt, a másik fontos gólokat szerzett.

A tavaly Kazahsztánból hazatért 48-szoros válogatott középpályás, Elek Ákos a 2019-2020-as szezonban 36 tétmérkőzésen szerepelt és egy gólt szerzett.

A háromszoros válogatott csatár, Futács Márkó szintén 2019 januárjában szerződött Fehérvárra, az előző idényben 39 tétmérkőzésen 12-szer volt eredményes.

A 43-szoros bolgár válogatott Georgi Milanov 2018 óta futballozik Székesfehérváron, az előző szezonban 30 tétmérkőzésen három gólt szerzett.

Kiemelt fotó: KISBENEDEK ATTILA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!