Magyar foci sport

Kubala László, Puskás Ferenc és Bozsik József minden idők legjobbjai között van

A France Football 2020-ban nem osztott ki Aranylabda-díjat a koronavírus-járványra való tekintettel. Ennek ellenére a szaklap vezetői úgy döntöttek, ez az év sem múlhat el díjátadó nélkül, ezért minden poszton húsz legendás labdarúgó közül lehet szavazni arra, aki minden idők legjobbja volt.

Hétfőn a legjobb támadó középpályások közé két magyar legenda is bekerült, Puskás Ferenc és Kubala László személyében két jelöltünk is van. Míg a védekező középpályások között Bozsik József neve szerepel.

A két magyar ikonra ezen a linken lehet szavazni, az eredményből pedig összeáll majd egy álomcsapat 3-4-3-as felállásban.

Kiemelt képen Alfredo Di Stefano, Stanley Matthews, Puskás Ferenc és Kubala László 1965-ből. Fotó: Staff/Mirrorpix/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!