Magyar foci

Úgy szemen dobta egy focista az ellenfél egyik vezetőjét, hogy fél szemére megvakult

A Somogy megyei labdarúgó-bajnokságban rendezett Somogyvár–Kaposmérő találkozón rettenetes sérülés borzolta a kedélyeket. A hazai csapat egyik lecserélt játékosa úgy hozzávágta a vendégek vezetőségi tagjához a vizes flakont, hogy fél szemére megvakult.

Azonnal le szeretném szögezni, egészen a hetvenedik perc környékéig nyugodt mederben zajlott a találkozó, a játékvezető kiválóan vezette a meccset, ám ekkor az egyik lecserélt hazai játékos egy ásványvizes flakonnal fejbe dobta az egyik vezetőségi tagunkat. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani és rögtön megműtötték. Sajnos nem kaptunk róla jó híreket, hiszen az egyik szemére, melyet eltalált a palack, megvakult

– idézi a Sonline.hu Prukner Zsombort, a Kaposmérő technikai vezetőjét.

Ugyan az incidens előtt nyugodt hangulatú mérkőzés volt, Prukner elmondása szerint ezután elszabadultak az indulatok.

„A 87. percben a saját ötösünkön belül lerúgták az egyik játékosunkat, akkor dulakodás alakult ki a pályán. A kapusunkat megütötte az egyik somogyvári játékos, ő visszacsapott, így mindkettejüket kiállította a spori, s még egy somogyvári focista is pirosat kapott. A szurkolók nem akarták kiengedni a hálóőrünket az öltözőbe, már úgy nézett ki, hívni kell a rendőrséget, de a somogyvári játékosok segítségével végül megoldódott ez a probléma” – idézte föl a történteket a kaposmérői technikai vezető.

Az ügyben súlyos testi sértés bűntett miatt indult eljárás, a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatósága a rendőrségi jelentés után hoz döntést a futballista jövőjét illetően, de a játékengedélyét bevonta. A találkozót egyébként a Kaposmérő nyerte 4-2-re.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Olvasói sztorik