Magyar foci sport

Újabb nagy visszatérőt köszöntöttek Debrecenben

Sajtótájékoztatót tartott hétfő reggel a DVSC labdarúgócsapata, de egyelőre még nem azért, hogy Dzsudzsák Balázst bemutassa a nagyközönségnek.

Itthon talált magának csapatot Dzsudzsák Balázs
A 108-szoros válogatott középpályás Debrecenben folytatja.

Erre várhatóan kedd délutánig várni kell, a klub ugyanis – vírusveszély ide vagy oda – 17 órától nyilvános edzést tart a stadionban.

A kapukat már 16 órakor nyitják, 16.45-kor bejelentés is várható – a hírek szerint itt kapj meg az őt megillető figyelmet a 18-szoros válogatott középpályás.

A klub honlapja szerint, aki kilátogat a holnapi edzésre, belépőjegyet kap a jövő hét hétfői, Pécs elleni bajnokira.

Amiért viszont sajtótájékoztatót tartottak: bővül a játékoskeret, hiszen csatlakozott a felnőtt kerethez az NB III-as csapatból a fiatal Sármány Kristóf, valamint a rutinos kapus, Szalánczi Zoltán.

De bővült az edzői stáb is, csatlakozott a 35 éves Jeremiás Gergő, aki annak idején Debrecenben lett élvonalbeli játékos, játszott nemzetközi kupameccset, majd szerepelt még az NB I-ben a REAC-cal is. De futballozott a másodosztályban a Nyíregyháza, a Bőcs, a Mezőkövesd és a Kazincbarcika színeiben is.

Kiemelt fotó: dvsc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!