Magyar foci sport

Itthon talált magának csapatot Dzsudzsák Balázs

Úgy tűnik, nem hiába edzett szorgalmasan az utóbbi hetekben Dzsudzsák Balázs, a 108-szoros magyar válogatott középpályás talált magának csapatot.

A Csakfoci.hu információja szerint a középpályás iránt komolyan érdeklődött az elmúlt napokban egy katari élcsapat, de végül mégis marad, és a DVSC-nél folytatja pályafutását.

A hír egyszer már felröppent a nyár elején, de akkor Tőzsér Dániel sportigazgató cáfolta a hírt.

A portál debreceni forrásból úgy értesült, hogy Dzsudzsákot hétfőig hivatalosan is bejelenti a DVSC, amelynél feljutás esetén az NB I-re is marad.

Kiemelt fotó: KISBENEDEK ATTILA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!