Magyar foci sport

A Vasasnál is koronavírusos lett két focista

A Vasas FC bejelentette hivatalos honlapján, hogy két játékosa is pozitív koronavírustesztet produkált.

Két játékosunk koronavírus tesztje pozitív lett. A Vasas FC játékosai és stábtagjai közül a két érintett labdarúgón…

Közzétette: Vasas FC – 2020. szeptember 15., kedd

A másodosztályú klub közleménye szerint a hétfői teszt eredményei alapján két játékosát elkülönítette és a járványügyi előírások szerint jár el esetükben. A többiek negatív eredményükkel pályára léphetnek a szerdai, Szolnoki MÁV FC elleni bajnokin.

Nekiment az MLSZ-nek egy másodosztályú focicsapat
Azt szeretné tudni a csapat, más csapatoknál miért döntött máshogy az MLSZ koronavírusos eseteknél.

Kedden a Debrecen és a DEAC csapatánál is kiderült, hogy van koronavírusos futballista a csapatban, ahogyan az élvonalbeli MOL Fehérvár FC-ben is.

Kiemelt kép: vasasfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!