Magyar foci

Koronavírusos egy fehérvári játékos, a vezetőedző sem utazik az EL-selejtezőre

Kedden a Fehérvár labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy az első keret egyik játékosánál pozitív lett a koronavírusteszt eredménye. Mivel a csütörtöki, a máltai Hibernians elleni Európa Liga-selejtezőre utazó keret összes többi tagja esetében negatív lett az eredmény,

így nincs veszélyben a mérkőzés megrendezése.

Lehet, egyáltalán nem lesz Szeged-PSG kézimeccs
Már öt fertőzött játékosa van a szegedi csapatnak.

Nem tart a csapattal viszont a vezetőedző, Márton Gábor, akinek kétes lett az eredménye.

„Az első tesztem orvosi megfogalmazás szerint nem értékelhető eredményt mutatott ki. Ezután tegnap még kétszer ellenőrizték a mintát, mindkettő negatív lett. Ma újabb mintavételen estem át, ennek még várjuk az eredményét.

Sajnos az UEFA vonatkozó rendelkezései miatt kilencvenkilenc százalék az esélye annak, hogy nem tarthatok Máltára a csapattal.

Átbeszéltük a stábbal, hogy mi a teendő, mindenki tudja a dolgát. Az a legfontosabb, hogy nélkülem is továbbjusson a csapat, amelyet távollétemben Szalai Tamás fog vezetni” – nyilatkozta a klubhonlapnak.

A koronavírusos játékos és a vezetőedző is tünetmentesek, viszont mindkettejüket elkülönítették, a klub pedig értesítette az illetékes szervezeteket. A Hibernians – Fehérvár mérkőzést csütörtökön 19 órától rendezik.

Kiemelt kép: M4 Sport

Olvasói sztorik