Magyar foci sport

Koronavírusos egy fehérvári játékos, a vezetőedző sem utazik az EL-selejtezőre

Kedden a Fehérvár labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy az első keret egyik játékosánál pozitív lett a koronavírusteszt eredménye. Mivel a csütörtöki, a máltai Hibernians elleni Európa Liga-selejtezőre utazó keret összes többi tagja esetében negatív lett az eredmény,

így nincs veszélyben a mérkőzés megrendezése.

Lehet, egyáltalán nem lesz Szeged-PSG kézimeccs
Már öt fertőzött játékosa van a szegedi csapatnak.

Nem tart a csapattal viszont a vezetőedző, Márton Gábor, akinek kétes lett az eredménye.

„Az első tesztem orvosi megfogalmazás szerint nem értékelhető eredményt mutatott ki. Ezután tegnap még kétszer ellenőrizték a mintát, mindkettő negatív lett. Ma újabb mintavételen estem át, ennek még várjuk az eredményét.

Sajnos az UEFA vonatkozó rendelkezései miatt kilencvenkilenc százalék az esélye annak, hogy nem tarthatok Máltára a csapattal.

Átbeszéltük a stábbal, hogy mi a teendő, mindenki tudja a dolgát. Az a legfontosabb, hogy nélkülem is továbbjusson a csapat, amelyet távollétemben Szalai Tamás fog vezetni” – nyilatkozta a klubhonlapnak.

A koronavírusos játékos és a vezetőedző is tünetmentesek, viszont mindkettejüket elkülönítették, a klub pedig értesítette az illetékes szervezeteket. A Hibernians – Fehérvár mérkőzést csütörtökön 19 órától rendezik.

Kiemelt kép: M4 Sport

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!