Magyar foci sport

Egyetlen hiba is végzetes volt az NB I-ben a Budafoknak

Egyetlen gól döntötte el a Mezőkövesd-Budafok bajnokit az NB I 4. fordulójában. A vendégek támadásánál remekül helyezkedő Andrij Neszterov szerzett labdát, Berecz Zsombor mélységi indítását pedig elnézte Sinan Medgyes, így a kitámadó budafokiak védelme mögé került Dino Besirovic. Innen már csak egy pontos beadásra volt szükség, hogy Serder Serderov megszerezze első NB I-es gólját.

Győzelmével a Mezőkövesd beérte az egy meccsel kevesebbet játszó Ferencvárost, a Budafoknak maradt az eddig megszerzett négy pont.

Végeredmény – NB I, 4. forduló

Mezőkövesd–Budafok 1-0 (0-0)
Gólszerző: Serderov (50.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!