Magyar foci sport

Nem egyezett bele a Fradi a halasztásba, megtartják a Paks elleni meccset

A Paksi FC labdarúgócsapata szeptember 4-én jelezte, hogy több játékosa is megfertőződött a koronavírussal, így a múlt péntekre tervezett, Szentlőrinc elleni felkészülési mérkőzés sem rendezték meg.

A koronavírus miatt majdnem egy hete nem edzett a Fradi ellen készülő Paks
Egyelőre nem kérte a meccs elhalasztását a klub az MLSZ-től.

A klub hivatalos honlapja szerint a fertőzöttek száma egyre emelkedett, így a vezetőség szeretett volna a Magyar Labdarúgó Szövetség által közzétett egymeccses halasztási kérelmével élni, és elhalasztani a szeptember 11-i, péntek esti, Ferencváros elleni idegenbeli bajnokit.

Belehúzott a Fradi a Magyar Kupában
A mezőny egyetlen megyei másodosztályú csapatát, a Ráckeve VAFC-t kapta.

„Helyzetünkről a budapesti klub elöljáróit is értesítettük, illetve számukra is elküldtük a szükséges hivatalos dokumentumot kérelmünkkel kapcsolatosan.

Ferencvárosi TC ugyanakkor ma délutáni válaszlevelében nem járult hozzá a mérkőzés elhalasztásához, tehát az összecsapást a csapatunkat körülvevő víruskörülmények ellenére le kell játszanunk

– olvasható.

A közlemény szerint nem mindennapi mérkőzés várható, ugyanis a játékosok szervezett formában egy hete nem edzhettek,

a keretet pedig az utánpótláscsapat fiatal játékosaival kell majd feltölteni, hogy meglegyen a meccshez elengedő létszám.

Kiemelt fotó: paksifc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!