Magyar foci sport

Veretlen riválistól vihet edzőt a Vasas

Úgy tűnik megtalálta új edzőjét a Vasas labdarúgócsapata, ugyanakkor nehéz helyzetbe hozta riválisát: a Békés Megyei Sport Extra értesülései szerint ugyanis az angyalföldiek az NB II egyetlen veretlen csapatától, a Békéscsabától csábítják át Schindler Szabolcsot.

Kirúgta edzőjét a Vasas futballcsapata
Bene Ferenc hat bajnoki után távozik a kispadról

A Vasas augusztus 27-én, a szezonbeli első vereség után mentette fel pozíciójából Bene Ferenc vezetőedzőt, miután a csapat hat fordulót követően mindössze kilenc ponttal a 10. helyen állt.

A helyére ideiglenesen a másodedző, Tóth András került, őt váltja majd Schindler, aki a hírek szerint másodedzőjét, Kincses Ádámot is magával viszi.

A 45 éves szakembernek nem lesz ismeretlen a Fáy utca, ugyanis a 2001-2002-es bajnokságban 31 mérkőzésen szerepelt a Vasas színeiben és egy gólt szerzett.

A Békés Megyei Sport Extra úgy tudja, az eddigi edző már be is jelentette a távozását, amíg nincs meg az utód, a szakmai elnök Pásztor József irányíthatja a lila-fehérek edzéseit.

Kiemelt fotó: Youtube.com

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!